Kun dig eller alle
Når du opretter en rutine, en opskrift eller en færdighed, vælger du under Hvem kan bruge den, hvem den er for:
Valget viser arbejdsområdets navn, for eksempel Alle i Salg. For en færdighed afgør valget kun, hvem der kan bruge instruktionerne. Rækkerne om data og konti gælder rutiner og opskrifter.
Rutiner for alle
En rutine for alle arbejder for teamet og ser derfor mindre, end du gør. Den bruger aldrig nogens egne konti, ikke-godkendte referater, en personlig kalender eller forslag fra Intelligens. Alle medlemmer kan læse resultatet i Floral. Samtalen viser Delt med alle i dit arbejdsområde. Medlemmer kan ikke svare i den, for så ville assistenten arbejde for én person i et fælles arbejde. Floral skriver Denne samtale er delt og kan kun læses her. Start din egen samtale, hvis du vil følge op. Ændringer, som en rutine foreslår, venter stadig på godkendelse ligesom alle andre ændringer. Rutiner, der starter, når et mødereferat er klar eller godkendt, kører altid på dine egne møder og kun for dig.Opskrifter for alle
Kun administratorer kan tilføje en opskrift for alle. Hver forbindelse, opskriften har brug for, skal så være en teamkonto. Dine egne konti kan ikke bruges, fordi en rutine for alle aldrig bruger dem. Når ingen teamkonto passer, beder opskriften dig spørge en administrator om at tilføje en. Hvis en påkrævet forbindelse mangler, starter opskriftens rutiner på pause. De genoptages, når alle påkrævede forbindelser er på plads.Når ejeren stopper
- Rutiner for alle, som personen ejede, sættes på pause og slettes ikke. De bliver på listen, så en administrator kan tage stilling til dem.
- Personens egne rutiner, færdigheder og samtaler slettes.
