Forbind Slack for organisationen
En organisationsadministrator forbinder Slack én gang. Derefter opretter Floral en Slack-app for hver assistent, I tilføjer. Til det skal Floral bruge et app-konfigurationstoken fra jeres Slack-arbejdsområde.Åbn indstillingerne for kanaler
Generér et token i Slack
Indsæt refresh-tokenet
xoxe-1-, indsæt det i Refresh-token i Floral, og vælg Forbind Slack.Når Slack ikke længere accepterer tokenet
Hvis Slack ikke længere accepterer tokenet, viser Kanaler Slack accepterer ikke længere konfigurationstokenet. Assistenter, der allerede er i Slack, virker stadig, men Floral kan ikke tilføje eller fjerne Slack-apps, før du forbinder igen. Generér et nyt token i det samme Slack-arbejdsområde, indsæt det, og vælg Forbind Slack igen.Tilføj en assistent til Slack
Tilføj assistenten
Installér den
Fjern en assistent, eller afbryd Slack
- Fjern ud for en assistent sletter dens Slack-app. Medlemmer kan ikke længere skrive til assistenten i Slack.
- Afbryd Slack sletter alle assistenternes Slack-apps fra jeres Slack-arbejdsområde. Medlemmernes Slack-koblinger bevares, så de ikke skal koble sig til igen, hvis I senere forbinder det samme Slack-arbejdsområde.
For Slack-administratorer
Dette afsnit er til den, der administrerer jeres Slack-arbejdsområde.Konfigurationstokenet
- Floral bruger kun tokenet til at oprette, opdatere og slette de assistent-apps, Floral laver i jeres Slack-arbejdsområde. Tokenet kan ikke læse beskeder eller ændre indstillingerne for jeres Slack-arbejdsområde.
- Floral gemmer tokenet krypteret og fornyer det automatisk. Ingen skal indsætte det igen, medmindre Slack holder op med at acceptere det.
- For at stoppe Floral i at administrere apps vælger en organisationsadministrator først Afbryd Slack i Floral. Det sletter alle assistent-apps. Tilbagekald derefter tokenet på api.slack.com/apps under Your App Configuration Tokens.
- Hvis du tilbagekalder tokenet uden at afbryde, virker assistenter, der allerede er i Slack, stadig, men Floral kan ikke tilføje, opdatere eller fjerne deres apps. Vil du så fjerne en assistent, skal du slette dens app i Slack.
Det kan hver assistent-app
Hver assistent-app beder om disse tilladelser i Slack:- Direkte beskeder til den.
- Beskeder, der nævner den.
- Opfølgninger i tråde, den allerede svarer i. Med Private svar er det den spørgendes egne opfølgninger. Med Teamsvar er det alle koblede medlemmers.
Kobl din Slack-bruger til Floral
Skriv til en assistent i Slack
Åbn dit personlige link
Log ind i Floral
Spørg igen
Direkte beskeder
Hver assistent har sine egne direkte beskeder i Slack. Skriv til Penny for at tale med Penny. Du behøver ikke skrive hendes navn. En direkte besked er privat ligesom appen. Kun du ser samtalen. Assistenten kan bruge dine egne konti og de teamkonti, den må bruge. Samtaler, du starter i Slack, bliver i Slack. Assistentens side i Floral viser kun samtaler, der er startet i Floral-appen. Godkendelser åbner stadig i Floral: Vælg Se i Floral eller Gennemgå i Floral på et godkendelseskort.Når du nævner en assistent i en kanal
Invitér først assistenten til kanalen, for eksempel med/invite @Poppy. Nævn den derefter. Svaret afhænger af assistentens indstilling. En administrator vælger den for hver assistent under Indstillinger > Assistenter > Kanaler i afsnittet I kanaler. Direkte beskeder er altid private.
- Private svar
- Teamsvar
- Når du nævner assistenten i en tråd, vises svaret i tråden, men kun for dig. Når du nævner den i en ny besked, vises svaret i kanalen, men kun for dig.
- Assistenten bruger dine egne konti og teamkonti ligesom i en direkte besked. Den ved, at der er andre i kanalen, og siger det, når indhold kommer fra dine egne konti, for eksempel din mail.
- Vælg Del i tråden for at vise svaret for alle i tråden. Det vises som Delt af dit navn og assistentens navn. Læs det igennem for personlige oplysninger først. Godkendelseskort deles aldrig, og samtalen forbliver din.
- Når du har nævnt assistenten i en tråd, når dine næste beskeder i tråden frem til den uden en ny omtale. Beskeder fra kolleger i tråden ignoreres. Hvis de nævner assistenten, får de deres egen private samtale.
Hvad hver assistent kan se
Reglen: En assistent bruger kun dine egne konti, for eksempel din mail eller kalender, når det kun er dig, der ser svaret. Teamkonti virker overalt, men kun dem, en administrator har tilladt for assistenten.Godkend ændringer i Slack
Når en assistent vil ændre noget, viser Slack et godkendelseskort med handlingen, appen og den konto, der bruges. Kortet viser, om det er Din konto eller en Teamkonto. Når en teamkonto bruger én persons login, står der også Handler som efterfulgt af personens navn eller mail. Knapperne er Godkend og kør, Afvis og Se i Floral.- Kun den, der spurgte, kan godkende. Hvis en anden trykker på en knap, sker der intet.
- En stor ændring viser kun Gennemgå i Floral. Godkend den i appen, hvor du kan se det hele.
- Når du har godkendt, skriver Floral resultatet, og assistenten fortsætter med næste trin. Den næste ændring kræver sin egen godkendelse.
- Hvis resultatet er usikkert, siger Floral det. Tjek den forbundne app, før du prøver igen.
Almindelige spørgsmål
Kan vi omdøbe en assistent i Slack?
Kan vi omdøbe en assistent i Slack?
Kan flere Floral-arbejdsområder bruge det samme Slack-arbejdsområde?
Kan flere Floral-arbejdsområder bruge det samme Slack-arbejdsområde?
Hvad sker der, når nogen forlader Floral-arbejdsområdet?
Hvad sker der, når nogen forlader Floral-arbejdsområdet?
Hvad betyder "Awaiting admin approval"?
Hvad betyder "Awaiting admin approval"?
Hvad sker der med samtalerne, når en assistent fjernes?
Hvad sker der med samtalerne, når en assistent fjernes?
Når noget går galt
Din Slack-konto er ikke forbundet til Floral endnu
Din Slack-konto er ikke forbundet til Floral endnu
Assistenten arbejder i et Floral-arbejdsområde, du ikke er medlem af
Assistenten arbejder i et Floral-arbejdsområde, du ikke er medlem af
Assistenten er sat på pause
Assistenten er sat på pause
Assistenter er ikke tilgængelige for dig i dette arbejdsområde
Assistenter er ikke tilgængelige for dig i dette arbejdsområde
For mange forespørgsler
For mange forespørgsler
Noget gik galt
Noget gik galt
Assistenten svarer slet ikke
Assistenten svarer slet ikke
Fælles Floral-app (ældre opsætning)
Organisationer, der forbandt Slack før de individuelle assistent-apps, kan stadig nå Flora, Poppy og Penny gennem én Slack-app, der hedder Floral. Den virker, indtil en administrator afbryder den. Når individuelle assistenter er tilgængelige for jeres organisation, viser Kanaler et link til Skift til individuelle assistenter. Med den fælles app:- En administrator vælger Forbind Slack og godkender Floral-appen i Slack. Når den afbrydes, holder alle medlemmers kobling til Slack op med at virke, indtil en administrator forbinder igen.
- Du skriver til Floral eller nævner @Floral. Når du kobler din Slack-bruger til, vælger du et Floral-arbejdsområde. Hvis du vil arbejde i et andet arbejdsområde, skriver du
/floral workspaceefterfulgt af arbejdsområdets korte navn fra dets webadresse i Floral, for eksempel/floral workspace salg. - Start en besked med en assistents navn og et kolon for at vælge, hvem der svarer, for eksempel
@Floral Poppy: lav 3 LinkedIn-opslag ud fra sidste måneds kundecitatereller, i en direkte besked,Penny: hvilke fakturaer er forfaldne? - En besked uden navn fortsætter med den assistent, du allerede taler med i tråden. Med teamsvar bliver tråden hos den assistent, der har teamsamtalen dér. Kun et nyt navn, for eksempel
Flora:, skifter assistent. Hvor ingen assistent har en samtale endnu, går en besked uden navn til Flora. - Svar starter med assistentens navn, for eksempel
Flora:, så du kan se, hvem der svarede. - Hvis den assistent, du nævnte, ikke er installeret i dit arbejdsområde, svarer Floral med et link til assistentindstillingerne. Bed en administrator installere den under Indstillinger > Assistenter.
Det gør assistenterne aldrig
- Ændrer noget uden din godkendelse på godkendelseskortet.
- Opfatter et “ja” i en besked som en godkendelse eller lader andre end den, der spurgte, godkende.
- Viser dit private svar i kanalen, medmindre du vælger Del i tråden.
- Bruger dine egne konti for andre eller i teamsvar.
- Giver dig mere adgang i Floral, end du allerede har.
- Arbejder i en anden organisation eller et andet arbejdsområde end det, assistenten hører til.
- Sender mails fra Gmail. Flora laver kun udkast.
- Gentager en ændring af sig selv, når resultatet er usikkert.
